fbpx

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, η συνεχής επένδυση στη γνώση και η εμπειρία μας, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με Άξονα το Κτίριο

Η 3NK Engineers & Architects δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, σχεδιασμού και της διαχείρισης κτιριακών έργων. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην εγχώρια αγορά ως ένας αξιόπιστος φορέας παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ανεξαρτήτως της κλίμακας του έργου.

 

Οι Αρχές μας

 • προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών.
 • επιστημονική αρτιότητα και εμπειρία.
 • επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.
 • σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
 • επιχειρηματική ευρηματικότητα.
 • εταιρική κοινωνική ευθύνη.
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Η ΟΜΑΔΑ

Το άρτιο καταρτισμένο δυναμικό μας απαρτίζεται από επιστήμονες μηχανικούς κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΙΔΡΥΤΕΣ

Νίκος Γιαννούλης

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc.

Είναι επικεφαλής για τα έργα ενεργειακής εξοικονόμησης καθώς και για τη διαχείριση κτιριακών υποδομών.  Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σχετικά με την ανάπτυξη και τη διαχείριση επαγγελματικών και οικιακών ακινήτων. Έχει συνεργαστεί με το ΕΜΠ σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και την Ε.Ε., καθώς και επί σειρά ετών με μία από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες συμβούλων στην Ελλάδα για σημαντικά έργα υποδομής. Έχει επίσης συνεργαστεί με ελληνικές και ξένες εταιρείες, αλλά και τραπεζικά ιδρύματα.

Κωνσταντίνος Κιάμος

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., M.Sc. Construction Econ. & Management, U.C.L.

Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την διαχείριση κτιριακών έργων και μελετών. Παράλληλα, ασχολείται με την τεχνική και οικονομική αξιολόγηση κτιρίων και εγκαταστάσεων και είναι πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων εγγεγραμμένος στο μητρώο του Υπ. Οικονομικών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως μέλος ερευνητικών ομάδων του Ε.Μ.Π. αλλά και ως μέλος ομάδας μελετών για σημαντικά έργα υποδομής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Νίκος Μαλαπέτσας

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Είναι υπεύθυνος για την κατασκευή κτιριακών έργων, ενώ παράλληλα είναι εργολήπτης δημοσίων έργων. Στην εμπειρία του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η συνεργασία με σημαντικές τεχνικές εταιρείες για την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων ως επιβλέπων μηχανικός και έχει εκτελέσει επιτυχώς σημαντικό αριθμό οικοδομικών έργων. Παράλληλα, έχει διατελέσει επί σειρά ετών τεχνικός σύμβουλος για το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Νίκος Ζωγανάς

Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Υπ. Ε.Μ.Π., MBA

Είναι υπεύθυνος για τη μελέτη και εφαρμογή ηλεκτρο-μηχανολογικών εγκαταστάσεων και ειδικεύεται σε θέματα ενεργειακής απόδοσης. Έχει συνεργαστεί στο χώρο της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών με μεγάλες εταιρείες του χώρου μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η ΔΕΗ και τα Ελληνικά Πετρέλαια, όπου διετέλεσε υπεύθυνος μηχανικός για την εφαρμογή επενδυτικών σχεδίων ενεργειακού χαρακτήρα. Συνεργάζεται με τον ΟΤΕ όπου έχει διατελέσει επικεφαλής μελετητής για χώρους τηλεπικοινωνιακής υποδομής & Data Centers.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Eύη Στυλιανίδη

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc

Βάλια Γάτσιου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Π.Θ.

Χριστίνα Μητρατζά

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc

Θοδωρής Βέργος

Πολιτικός Μηχανικός, Π. Π.

Κατερίνα Καραμπουσλή

Οικονομολόγος, MSc

Ευγενία Εμμανουήλ

Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων, MA

Ελισάβετ Μπαλτόγλου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Π. Θ.

Άννυ Χρηστίδη

Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Νικάνωρ Ραμμόπουλος

Τεχνικός Δομικών Έργων

Γιάννης Αντωνόπουλος

Τεχνικός – Ηλεκτρολόγος

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η 10ετής μας πορεία μέσα από σταθερά ανοδικά βήματα αναδεικνύει την υγιή μας ανάπτυξη με ισχυρές βάσεις για το μέλλον.

 • 2005

  Τα ατομικά γραφεία των ιδρυτών συμπράττουν για πρώτη φορά.

 • 2006

  Το σχήμα ενισχύεται με τη σύμπραξη ενός ηλεκτρολόγου μηχανικού.

 • 2007

  Το σχήμα δραστηριοποιείται για πρώτη φορά κάτω από κοινή επωνυμία.

 • 2010

  Ιδρύεται η εταιρεία Ν. Γιαννούλης – Κ. Κιάμος – Ν. Μαλαπέτσας Ο.Ε. με έδρα την Αθήνα.

 •  2011

  Ιδρύεται εργοληπτική εταιρεία Β’ τάξης με στόχο την εκτέλεση κτιριακών έργων δημόσιου χαρακτήρα.

 • 2011

  Η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στο Χαλάνδρι.

 • 2016

  Έχοντας ενισχύσει σημαντικά το δυναμικό μας σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα ανάπτυξης.

ΠΕΛΑΤΕΣ

asprofoselanetatebankdeiatticabankntuaeotdeddiekakogiannisdeltaleonidasdialogdioptraekepisellinikonaiportorioirakleio_creteinteramericanelpeentexnosyp_ygeiaseurobankmalevizinimitspeiraiasper_attikiirakleio_attikispostbankxaidari     

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ISO 9001:2015

Η 3ΝΚ Σύμβουλοι Μηχανικοί δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, που εφαρμόζεται, πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, όπως προβλέπονται από την ευρωπαϊκή και την ελληνική νομοθεσία.

Η ποιότητα των έργων και των υπηρεσιών της εταιρίας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για την Κατασκευή, επίβλεψη και διαχείριση κατασκευής κτιριακών έργων, Εκπόνηση Τεχνικών Μελετών, Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων, από την TÜV Austria Hellas με αριθμό πιστοποιητικού 010150571.
Πολιτική Ποιότητας

});